• Veranderkunde

 • Waardecreatie

  Gebruik de managementinnovatie
 • Sociale innovatie

  Gebruik de managementinnovatie
 • Strategie

  Een sterke zet in de werkdrukaanpak
 • Professionele ruimte

  Geef ruimte

Achtergrond

Maarten de Winter (1962) krijgt van zijn ouders twee boodschappen mee. Koester een droom die je energie en drive geeft om tegenslagen te verwerken. En besef dat, hoewel je dit zelf moet realiseren, je steeds verantwoordelijkheid voor elkaar hebt en afhankelijk van elkaar bent. Deze boodschappen zijn een leidraad.

Econoom en manager

Hij studeerde algemene economie aan de Erasmus Universiteit. Daarna werkte hij als manager en directeur voor het familiebedrijf, een internationaal specialistisch aannemingsbedrijf. Nieuwsgierigheid voerde hem verder. Na een korte periode als leidinggevende bij een ambtelijke organisatie is hij zich gaan richten op het adviseren en begeleiden van bedrijven. Voor adviesbureaus DHV en later p2, een management- en adviesbureau dat overheden en bedrijfsleven ondersteunt bij het realiseren van complexe projecten en programma’s, adviseerde hij lagere overheden op het gebied van visievorming, effectiviteitsverbetering en werkdrukvermindering.

Onafhankelijk managementadviseur

Maarten de Winter is zelfstandig managementadviseur. Hij werkt samen in Kennisnetwerk Archimedes, een netwerk van adviseurs en adviesbureau's aan organisaties die meer waarde aan de tijd toevoegen.

Maarten de Winter

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief

 

Creative Commons-Licentie